Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ- Misiunile pompierilor militari harghiteni din ultimele 24 de ore

ro

17 Jun, 2021 14:40 585 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Misiunile pompierilor militari harghiteni din ultimele 24 de ore

Și în cursul zilei de ieri, 16 iunie a.c., în contextul fenomenelor de vreme rea, salvatorii harghiteni au intervenit în sprijinul populației din zonele aflate sub incidența acestora.  Astfel, colegii noștri din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc au acționat pentru evacuarea apei din pivnița unei case, în comuna Mugeni și dintr-o fântână a unei gospodării din municipiul Odorheiu Secuiesc, strada Pantei. Alte 6 intervenții au constat în acordarea asistenței medicale de către echipajele de paramedici SMURD.

De asemenea, tot ieri, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița au intervenit prompt pentru limitarea efectelor unui incendiu produs la coșul de fum dintr-un apartament situat la etajul IV al unui bloc din municipiul Toplița, strada Dealului. La sosirea echipajelor de intervenție, ardeau circa 1,5 mp lambriu și funinginea din coșul de fum. Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, evitând propagarea acestuia. În urma acestui eveniment, nu au fost înregistrate victime. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza coșului de fum necurățat de funingine. În urma intervenției prompte, s-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 70.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 500 lei.
Totodată, în ultimele 24 de ore, au fost transmise 2 mesaje prin sistemul RO-ALERT, pentru asigurarea măsurilor specifice de autoprotecție şi avertizarea populației privind prezența unor urși, în orașul Băile Tușnad.                 


  COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii