Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - Misiunile pompierilor militari harghiteni din cursul zilei de ieri

ro

06 Jul, 2021 14:38 637 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Misiunile pompierilor militari harghiteni din cursul zilei de ieri
 
Ieri, 5 iulie a.c., 14 persoane au primit ajutor din partea echipajelor SMURD, din care două în urma producerii unor accidente rutiere.
Astfel, echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 3 Corbu a fost solicitat să intervină în urma unui accident rutier, fiind accidentat conducătorul unui atelaj hipo, bărbat, în vârstă de 63 de ani, care acuza dureri la nivelul spatelui. După acordarea asistenței medicale de urgență, pacientul a fost transportat la Spitalul Municipal Toplița.
De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc a intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale unei bicicliste, în vârstă de 44 ani, în urma producerii unui accident rutier, în municipiul Odorheiu Secuiesc. Victima a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate.
Totodată, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, pentru asigurarea măsurilor specifice de autoprotecție şi avertizarea populației privind prezența animalelor sălbatice (urși), în localitățile Băile Tușnad și Tușnad.  
Pompierii militari harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii