Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita - Buletin informativ 3.06.2021

ro

03 Jun, 2021 14:43 970 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Misiunile pompierilor harghiteni de la începutul acestei săptămâni
În perioada 31 mai - 2 iunie a.c., mare parte din efortul pompierilor militari harghiteni a fost concentrat pentru gestionarea solicitărilor primite din partea cetățenilor, pentru acordarea asistenței medicale de urgență. Astfel, 20 de persoane au primit ajutor din partea echipajelor SMURD. Totodată, ieri dimineață, un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița a intervenit, pe strada Cerbului, din municipiul Toplița, pentru înlăturarea riscului producerii unui incendiu la un tablou de distribuție energie electrică suprasolicitat.

În perioada de referință, au fost transmise 7 mesaje prin sistemul RO-ALERT, pentru asigurarea măsurilor specifice de autoprotecție şi avertizarea populației privind prezența unor urși, în localitățile Voșlăbeni, Băile Homorod, Băile Tușnad, comuna Șimonești (sat Cădaciu Mare) și Subcetate. (pentru mai multe informații despre sistemul R0-ALERT: https://ro-alert.ro/).

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea măsurilor de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile pot fi obținute prin intermediul platformei naționale de pregătire https://fiipregatit.ro/ sau al aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.   

COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii