Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Bilanțul misiunilor din ultimele 48 de ore

ro

23 Feb, 2024 13:56 422 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Bilanțul misiunilor din ultimele 48 de ore
 
Pompierii militari au acționat în decursul ultimelor două zile, 21-22 februarie a.c., pentru gestionarea tuturor solicitărilor de sprijin primite din partea populației. Astfel, s-au înregistrat 16 situații de urgență la care salvatorii harghiteni au răspuns cu promptitudine. 
Cele mai multe misiuni au fost desfășurate de către echipajele SMURD, care au asistat medical 14 persoane, aflate în dificultate, iar echipajele operative au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, pe raza localității Tulgheș, precum și pentru deblocarea unei uși de apartament, în municipiul Toplița, pe strada Victor Babeș.
Descoperiți cum să reacționați în situații de urgență și asigurați-vă că sunteți pregătiți să gestionați orice circumstanță neprevăzută! Obțineți mai multe informații cu privire la modul de comportare accesând platforma națională de pregătire în situații de urgență, disponibilă la adresa https://fiipregatit.ro.
De asemenea, descărcați gratuit aplicația mobilă DSU din App Store sau Google Play pentru a accesa informații extrem de utile și a vă menține mereu pregătit.
 
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE          
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii