Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Buletin informativ - 11.11.2021

ro

11 Nov, 2021 15:25 1063 Marime text

BULETIN  INFORMATIV
 
24 de persoane asistate medical, în ultimele 24 de ore
În cursul zilei de ieri, 10 noiembrie, 24 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD.
De asemenea, în ultimele 24 de ore a fost transmis 1 mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența unui urs, în localitatea Sândominic.
Totodată, 6 atenționări meteorologice COD GALBEN de ceață au fost emise în cursul ultimelor 24 de ore de către Administrația Națională de Meteorologie, însă nu au fost înregistrate misiuni deosebite, în contextul fenomenelor de vreme rea. Pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, adresăm conducătorilor auto recomandarea de a adapta viteza la condițiile de drum. Circulați prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți!
În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei https://fiipregatit.ro sau prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii