Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita 11 persoane asistate medical, în ultimele 24 de ore

ro

31 Oct, 2023 13:48 480 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
11 persoane asistate medical, în ultimele 24 de ore
Pe parcursul celor 14 misiuni desfășurate în prima zi a săptămânii, echipajele SMURD au acordat asistență medicală de urgență pentru 11 persoane.
O atenție sporită a fost acordată și celor 2 accidente rutiere, produse în cursul zilei de ieri, în municipiul Miercurea Ciuc, pe străzile Kossuth Lajos și Brașovului. În urma evenimentelor rutiere, au rezultat două victime, conștiente, care au fost asistate și evaluate medical de către colegii noștri și echipajul SAJ, ulterior  fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru investigații de specialitate. În ambele evenimente rutiere pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.
În după-amiaza zilei de ieri, 30 octombrie a.c., pompierii din cadrul Detașamentului Gheorgheni au acționat cu promptitudine pentru gestionarea unei misiuni de salvare de animale, unde un câine de talie mare căzuse într-un puț, cu adâncimea de 3 m. Folosind accesoriile din dotare, salvatorii harghiteni au scos animalul speriat și agitat, în aproximativ 10  minute.
Totodată, în perioada de referință, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, pentru asigurarea măsurilor specifice de autoprotecție şi avertizarea populației privind prezența animalelor sălbatice (urs), în municipiul Odorheiu Secuiesc.
NU UITAȚI! Adoptarea unui comportament preventiv poate salva vieți și bunuri. Respectați recomandările noastre și consultați sursele oficiale de informare unde regăsiți măsurile de comportare specifice tipurilor de situații de urgență. Accesați platforma națională de pregătire https://fiipregatit.ro și aplicația mobilă DSU, disponibilă gratuit pe App Store și Google Play.
Respectați-ne recomandările, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!
În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
 
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE
ŞI RELAŢII PUBLICE          
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii