Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Buletin informativ - 14.12.2022

ro

14 Dec, 2022 11:14 694 Marime text
   Nr. 291 Oradea, 14.12.2022
     
BULETIN INFORMATIV
 
                    Incendiu la un atelier de tâmplărie din Oradea
 
 
 În dimineața zilei de miercuri, 14 decembrie a.c., pompierii militari orădeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie, de pe strada  Gutenberg din municipiu.
 
Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 04.40, la fața locului fiind mobilizați de urgență, peste 20 de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2  Oradea, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială tip Abroll și cu o ambulanță SMURD, tip B2.
În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul întregii construcții, pe o suprafață de cca. 150 mp, cu pericol de propagare la alte clădiri din imediata proximitate.
În jurul orei 05.20, incendiul a fost localizat, pompierii înlăturând pericolul extinderii flăcărilor la atelierele și depozitele din vecinătate, iar în jurul orei 06.20 au fost stinse ultimele focare. Echipajele au acționat în continuare la fața locului, până în jurul orei 08.20, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.
În urma producerii incendiului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un conductor electric defect sau neizolat corespunzător, au ars acoperișul construcției și bunuri aflate în interiorul acesteia (utilaje de prelucrare a lemnului și semifabricate din lemn).
Din fericire, nu au existat persoane rănite.
 
 
 
OFIȚER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii