Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Buletin informativ - 05.12.2022

ro

05 Dec, 2022 15:50 562 Marime text
  Nr. 285  Oradea, 05.12.2022
 
      BULETIN INFORMATIV
Incendiu la o clădire de pe strada Independenței din Oradea
 
    
Luni, 5 decembrie a.c., pompierii orădeni au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire (P+2) dezafectată, de pe strada Independenței din Oradea.
 
Pentru gestionarea evenimentului, sesizat prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 13.50, au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea cu două autospeciale de stingere și o autoscară, precum și un echipaj de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu ambulanța SMURD a subunității.
La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la subsolul imobilului, mare parte din clădire fiind inundată cu fum. Echipajele de pompieri au stins cu operativitate focarele de incendiu și au verificat toate încăperile construcției, pentru a se asigura că nu există eventuale victime. Totodată, utilizând autospeciala de lucru la înălțime, pompierii au îndepărtat bucățile de sticlă din ferestrele sparte ale clădirii, pentru a înlătura pericolul pe care acestea le prezentau pentru trecători.
În urma evenimentului, provocat cel mai probabil de utilizarea focului deschis în spații închise, au ars deșeurile din încăperea afectată de incendiu.
Din fericire, nu au existat persoane rănite.
 
 
 
OFIȚER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii