Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Reținută după ce ar fi sustras bunuri și bani

ro

22 Nov, 2023 12:57 547 Marime text
 Nr. 317 din 22 noiembrie 2023
 
BULETIN DE PRESĂ   
 
         Reținută după ce ar fi sustras bunuri și bani    
 
La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut o sibiancă în vârstă de 45 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, respectiv furt.
În fapt, femeia este bănuită că, la data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 04.00, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Sibiu, ar fi sustras o bijuterie din aur aparținând proprietarului imobilului, prejudiciul creat fiind de 3.500 de euro.
Totodată, la data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, sibianca i-ar fi sustras unei alte femei portofelul în care se aflau 2.100 de lei și carduri bancare.
În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibiencei pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
Cercetat pentru acte de violență, a fost reținut
La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Șeica Mică, cercetat penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, respectiv violare de domiciliu.
Bărbatul este bănuit că, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00, ar fi pătruns fără drept în locuința fostei concubine, în localitatea Șeica Mică, și le-ar fi agresat fizic atât pe femeie, cât și pe mama acesteia.
Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente pentru dispunerea unei măsuri preventive în consecință.
Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Axente Sever, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii