Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Iași Buletin informativ - 25.11.2021

ro

25 Nov, 2021 16:05 949 Marime text
Nr. 894118 din 25 noiembrie 2021
 
 
 
ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU RĂNIREA UNUI PIETON
 
 
La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 06.45, pe strada Traian, din municipiul Galați, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
La fața locului, polițiștii au stabilit că victima, un bărbat, de 70 de ani, ar fi fost acroșată de un autoturism, în timp ce ar fi traversat strada pe marcajul pietonal. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a rămas internat, pentru investigații medicale. Atât acesta, cât și conducătorul autoturismului au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.
 
 
DOSAR PENAL PENTRU BRACONAJ ȘI UZ DE ARMĂ FĂRĂ DREPT
 
La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un bărbat, de 54 de ani, din comuna Corod, care în perioada ianuarie 2021 – noiembrie 2021, folosind o armă neletală de tir sportiv, cu aer comprimat, deținută legal, ar fi vânat păsări, pe fondul de vânătoare ”16 Matca”, fără a deține autorizație.
Polițiștii au întocmit dosar penal și îl cercetează pe acesta pentru braconaj și uz de armă fără drept.
 
REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE ȘI NERESPECTAREA HOTĂRÂRII JUDECĂTOREȘTI
 
La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați de către o femeie, prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că fiul său provoacă scandal la domiciliul comun.
Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde apelanta le-a declarat că, pe fondul consumului de alcool, fiul său, de 33 de ani, ar fi devenit violent, amenințând-o și lovind-o.
Din verificări, s-a stabilit că, în data de 30.07.2021, în urma altor situații conflictuale existente între cei doi, Judecătoria Tecuci a emis un ordin de protecție, valabil până la data de 30.01.2022. În luna august însă, femeia i-ar fi permis fiului său să revină la domiciliul comun.
Agresorul, care se sustrăgea cercetărilor, a fost depistat, în data de 24 noiembrie, și a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie, distrugere și nerespectarea hotărârii judecătorești.
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii