Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă -30.03.2022

ro

30 Mar, 2022 14:59 751 Marime text
Nr. 54198 din 30 Martie 2022
 
 
 
BĂRBAȚI IDENTIFICAȚI ŞI REŢINUȚI
PENTRU FURT DE MOTORINĂ
 
 
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbați bănuiți de furtul a peste 150 de litri de motorină din rezervoarele unor microbuze de transport persoane parcate pe raza municipiului Urziceni.
 
La data de 29 martie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni – Biroul de Investigaţii Criminale au identificat doi bărbați de 21 și 23 de ani, din municipiul Urziceni, bănuiți de comiterea unor furturi de combustibil.
 
În fapt, cei în cauză ar fi sustras în noaptea de 22/23 martie a.c. 60 de litri de motorină, din rezervorul unui microbuz de transport persoane, în timp ce autovehiculul se afla parcat pe o stradă din municipiul Urziceni, cauzând un prejudiciu de aproximati 1.000 lei.
 
Totodată, noaptea următoare, 23/24 martie a.c., aceștia ar fi comis un alt furt de motorină din rezervorul unui microbuz de transport persoane, parcat în zona unui depozit comercial din municipiul Urziceni, de unde ar fi sustras aproximativ 90 de litri de motorină, în valoare de 1500 de lei.
 
În urma probatoriului administrat, faţă de cei doi bărbați a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.
 
În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea prejudiciului, sub coordonarea unităţii de parchet competente.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii