Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă - 17.01.2022

ro

17 Jan, 2022 14:50 798 Marime text
                                                        Nr. 53082 din 17 Ianuarie 2022
 
 
 
DOSARE PENALE PENTRU FALS PRIVIND IDENTITATAEA
 
 
Polițiștii ialomițeni au întomit pe parcursul week-endului două dosare penale în cazul unor bărbați care au prezentat certificatele verzi digitale ale altor persoane.       
 
În primul caz, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au verificat la o sală de jocuri din municipiul Slobozia certificatele verzi digitale ce atestă vaccinarea împotriva virusului  SARSCOV-2, persoanelor prezente.
 
Unul dintre bărbați, de 44 de ani, a prezentat pe telefonul mobil un certificat digital verde, în urma verificărilor în bazele de date reieșind că nu aparține persoanei legitimate, acesta declarând ulterior polițiștilor că este al unui vecin.
 
De asemenea, în cadrul verificărilor efectuate în incinta unui centru comercial din municipiul Slobozia, un alt bărbat, în vârstă de 46 de ani, a prezentat polițiștilor un certificat digital, reieșind în urma cercetărilor că fotografia ce apare în dreptul persoanei pe numele căreia era emis documentul nu corespunde cu fizionomia celei legitimate.
 
În cauză au fost întocmite dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de fals privind identitatea.
         
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii