Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă - 25.10.2021

ro

25 Oct, 2021 14:14 956 Marime text
Nr. 110570 din 25 Octombrie 2021
 
 
ZECI DE POLIȚIȘTI, MOBILIZAȚI LA CENTRUL DE TRANSFUZIE SANGUINĂ IALOMIȚA
 
 
26 de polițiști ialomițeni au pus astăzi umăr lângă umăr și au donat împreună picături de viață, cuantificate în aproximativ 12 litri de sânge. Nu este o simplă statistică, este un gest de solidaritate pentru semenii noștri care au nevoie de transfuzii, tratament sau pentru îngrijiri medicale de urgență.
  
Pandemia ne impune distanţare fizică, dar rămânem împreună solidari şi responsabili. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomița a răspuns apelului Ministerului Afacerilor Interne, lansat în cadrul campaniei "Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă".
 
Astfel, de la primele ore ale dimineții, 26 de poliţişti din cadrul mai multor structuri ale inspectoratului s-au prezentat la Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină şi au donat sânge, pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în suferinţă.
        
Participarea la această acţiune a fost benevolă, poliţiştii înţelegând că în acest mod pot salva viaţa unui copil, a unui părinte, pot salva viaţa victimelor accidentelor de circulaţie ori a altor evenimente nefericite. 
 
Nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă în pandemie şi de aceea este bine  să donăm dacă îndeplinim toate condiţiile pentru a deveni donatori.
 
Prin exemplul lor, poliţiştii au dorit să îi încurajeze pe cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți:
 
Ne adresăm tuturor celor care au simțit pe propria piele efectele acestui virus, sub forma unui îndemn de a-i ajuta pe cei care trec, în prezent, prin momente grele.
 
Sângele, simbol al vieții, folosește fiecărei persoane aflate în impas, iar o oră din viața noastră, dedicată donării, poate salva o altă viață!
 
Nu uita că și tu poți dona, contactând cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii