Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 24 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Reținut pentru tâlhărie calificată

ro

04 Apr, 2023 16:10 600 Marime text
                                                        Nr. 102077 din 04 Aprilie 2023
 
 
 
REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ
           
           
            Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat ieri, 03 martie a.c., un bărbat bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată asupra unei persoane de 50 de ani, din municipiul Urziceni. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Ialomița.
 
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 01/02 aprilie a.c., un barbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Urziceni s-a deplasat la o stână amplasată în extravilanul localităţii de domiciliu, unde prin utilizarea de acte de violenţă fizică asupra paznicului ar fi sustras 12 ovine, în valoare de aproximativ 14.400 lei.
În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni l-au reţinut pe tânărul de 25 de ani, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.
Polițiștii au recuperat o parte din ovinele sustrase şi le-au restituit proprietarului, cercetările fiind continuate pentru recuperarea întregului prejudiciu precum și documentarea întregii activități infracționale.
 
De asemenea, în urma extinderii verificărilor, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi faţă de un alt tânăr de 28 de ani, din comuna Borăneşti, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. Cel în cauză ar fi ajutat la valorificarea ovinelor sustrase în noaptea de 01/02 aprilie a.c.
 
În cursul zilei de ieri, 03 aprilie a.c., tânărul de 25 de ani a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind însuşită de magistraţi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii