Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Știre de presă -Tânăr reținut pentru tâlhărie calificată și tentativă de viol

ro

20 Aug, 2021 13:37 728 Marime text
Nr. 110467 din 20 August 2021
 
 
 
REȚINUT PENTRU TÂHĂRIE CALIFICATĂ ȘI TENTATIVĂ DE VIOL
 
 
Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Slobozia a fost reținut de polițiștii ialomițeni, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi pătruns în locuința unei femei de 74 de ani, ar fi încercat să întrețină relații sexuale neconsimțite cu aceasta și profitând de starea de temere indusă i-a luat o sumă de bani.
 
La data de 16 august a.c., în jurul orei 02.00, tânărul s-ar fi deplasat la locuința victimei, situată în municipiul Slobozia, ar fi pătruns în casă și ar fi ar fi încercat să întrețină relații sexuale neconsimțite cu aceasta și profitând de starea de temere indusă i-a luat o sumă de bani.
 
În acest caz, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, sub coordonarea  procurorului din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă de viol.
 
Persoana în cauză a fost reținută și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.
 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii