Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Reținut de polițiști

ro

10 Apr, 2023 16:49 470 Marime text
Nr. 102081 din 10 aprilie 2023
 
 
 
BĂRBAT DIN BUCUREȘTI, REȚINUT DE POLIȚIȘTII IALOMIȚENI
 
 
Polițiștii ialomițeni au identificat un bărbat de 22 de ani, bănuit de comiterea  infracțiuni de tâlhărie calificată. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.
 
În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au stabilit că în cursul lunii aprilie a.c., bărbatul ar fi sustras de la o stână, mai multe ovine.
 
În cursul zilei de 08 aprilie a.c., a fost continuată urmărirea penală față de bărbatul de 22 de ani, din municipiul București, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.
 
În cursul zilei de ieri, a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva persoanei în cauză și propusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, aceasta fiind însușită de către magistrați.
 
Cel în cauză a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii