Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești acţionează permanent

ro

16 Feb, 2024 12:56 364 Marime text
                                                        Nr. 12111 din 16 Februarie 2024
 
 
 
RAZIE ÎN MUNICIPIUL FETEȘTI
 ȘI ÎN COMUNELE ARONDATE
 
        Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești acţionează, permanent, în mod activ și implicat în vederea  prevenirii și combaterii criminalității, în special a faptelor cu violență, consumului de drroguri, migranți, prevenirea accidentelor rutiere și creșterea vizibilității forțelor de aplicare a legii.
În noaptea de 15 spre 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au efectuat o razie pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere în intervalul orar 16:00 – 19:00 fiind organizate 13 filtre rutiere.
Astfel, polițiștii au legitimat 309 persoane, au fost verificate 198 de autoturisme și au fost efectuate 61 de testări cu aparatele din dotare sau cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.
În acest context, au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală 24.635 de lei, dintre care 130 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice,  sancțiuni au fost aplicate în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991, privind normele de conviețuire socială și 7 amenzi la alte acte normative.
Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au retras 14 certificate de înmatriculare.
La acțiune au participat efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și reprezentanții Registrului Auto Român.
Polițiștii ialomițeni vor asigura, în continuare, o prezență constantă în stradă și în zonele aglomerate,  în vederea menținerii unui climat de liniște și siguranță în comunitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii