Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Peste 60 de kilograme de pește descoperite la o acțiune de prindere în flagrant

ro

07 Jun, 2023 15:31 624 Marime text




PESTE 60 DE KILOGRAME DE PEȘTE DESCOPERITE LA O ACȚIUNE DE PRINDERE ÎN FLAGRANT
         
 
La data de 02 iunie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Fetești depistat în flagrant, pe malul stâng al Brațului Borcea, doi  bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 34 de ani, în timp ce transportau cu autoturismul peste 60 de kilograme de pește, fără a deține documente de proveniență.
 
În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că în interiorul acestuia se afla cantitatea de 61 de kilograme de pește din specia crap și 2 kilograme de pește din specia caras.
 
Peștele confiscat a fost capturat de către cele două persoane în urma pescuitului din Brațul Borcea, în perioada de prohibiție prin folosirea unor unelte fixe.
 
Cantitatea de 63 kilograme de pește a fost confiscată și predată unei societăți de profil.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ”deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește și pescuitul comercial în habitatele piscicole naturale, prin orice metode și mijloace, al peștilor și alte viețuitoare acvatice, în perioada de prohibiție”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii