Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița 7 percheziții pe raza municipiului Urziceni, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furturi din societăți comerciale și infracțiuni cu violență

ro

24 Nov, 2023 12:54 545 Marime text
                                                        Nr. 102261  din 24 Noiembrie 2023
 
 
 
PERCHEZIȚII DOMICILIARE ÎN MUNICIPIUL URZICENI
 

          La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iialomița, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Urziceni au efectuat 7 percheziții pe raza municipiului Urziceni, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furturi din societăți comerciale și infracțiuni cu violență.
 
În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe articole vestimentare, telefoane mobile și înscrisuri utile cauzelor aflate în instrumentare.
 
În baza mandatelor de aducere, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni cinci persoane pentru continuarea cercetărilor.
 
Față de trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acestea fiind încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița.
 
La acțiune au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța.
 
Cercetările continuă în vederea probării și documentării întregii activități infracționale.
 
 
 
 
        
        
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii