Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Activități informativ-preventive pe raza județului Ialomița

ro

23 Mar, 2023 15:36 417 Marime text
Nr. 102.068 din 23 Martie 2023
 
 
 
ACTIVITĂȚI INFORMATIV – PREVENTIVE ÎN ZONA GĂRII SLOBOZIA
 
 
La data de 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Poliției Transporturi Ialomița au desfășurat activități informativ – preventive și de promovare a profesiei de polițist, în stația CF Slobozia Veche.
 
În cadrul activităților de prevenire, polițiștii Serviciului Poliției Transporturi Ialomița au amenajat un stand de prezentare a echipamentelor polițiștilor și au distribuit pliante și materiale informativ-preventive, cu recomandări privind regulile de traversare a căii ferate.
 
Scopul activităților a fost și acela de a ajunge la cât mai mulţi tineri, cărora să le trezim interesul și să le deschidem calea către a alege o carieră în structurile poliției.
 
În cadrul discuțiilor purtate cu peste 200 de persoane, polițiștii au pus accent și pe informarea și conștientizarea populației cu privire la respectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, interdicția prezenței persoanelor în gabaritul liniilor de cale ferată sau în zona de siguranță a căii ferate în alte condiții decât cele prevăzute de lege, precum și modul de urcare/coborâre din mijloacele de transport feroviar.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii