Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Activități informativ-preventive în unitățile de învățământ

ro

05 May, 2023 13:28 547 Marime text
Nr. 102122 din 05 Mai 2023
 
 
 
ACTIVITĂŢI INFORMATIV – PREVENTIVE ALE POLIȚIȘTILOR ÎN UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT
 
În cursul zilei de ieri, 04 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Compartimetului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ – preventive la Școala Gimnazială Coșereni.
 
Cu această ocazie, polițiștii le-au prezentat elevilor recomandări privind siguranța în școală, pe stradă și la locurile de joacă precum și principalele reguli de siguranță rutieră și importanța respectării lor de către toți participanții la trafic.
 
De asemenea, au fost prezentate și materiale sugestive în vederea înțelegerii și respectării regulilor de circulație, precum și alte informații utile pentru deprinderea de comportamente sigure pe drumul public.
 
Activitățile se înscriu în cadrul proiectului “Școala Siguranței TEDI” derulat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.
 
Aceste activități informativ – preventive vor continua și în preioada următoare, în scopul formării unor comportamente și atitudini pozitive atât în mediul școlar cât și în mediul familial, acesta constituind un obiectiv pentru care polițiștii inspectoratului acționează în permanență.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii