Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Un cetățean georgian conducea o autoutilitară aflându-se sub influența băuturilor alcoolice

ro

10 Nov, 2023 09:10 460 Marime text
Nr. 7602/394 din 10 noiembrie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
 
DEPISTAȚI LA VOLAN, SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE
 
La data de 9 noiembrie a.c., ora 07.50, polițiștii Biroului Rutier, împreună cu polițiștii de frontieră giurgiuveni, au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în România, un cetățean georgian, de 44 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
***
 
La data de 9 noiembrie a.c., ora 22.30, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, în localitatea Daia, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 39 de ani, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii