Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Acțiune pentru siguranța cetățenilor

ro

17 Aug, 2023 11:03 422 Marime text
Nr. 7602/298 din 17 august 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR GIURGIUVENI
 
În noaptea de 16 spre 17 august a.c., în intervalul, 21.00-04.00 poliţiștii giurgiuveni au desfășurat în localitatea Ghimpați, sat Naipu o acțiune pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc, a faptelor comise cu violență, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
 
Exemple:
 
1.Un bărbat, de 38 de ani, din municipiul București, a fost depistat, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.
 
Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la substanța cocaină, ulterior fiind condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
 
2.O tânără, de 24 de ani, din municipiul București, a fost depistată, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.
 
Aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la substanța cocaină.
 
De asemenea, în urma controlului vehiculului, dar și a celor 3 pasageri, au fost găsite trei bile cu înveliș din material plastic ce conțineau un praf alb și 4 bile cu înveliș din staniol ce conțineau o substanță vegetală verde și un grinder.
 
3. Un tânăr, de 25 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, a fost oprit de către polițiști, în vederea verificării documentelor.
 
Astfel, în urma unui control al bagajelor, acesta deținea un cartuș cu glonț și un cartuș cu gaze, aflate într-o borsetă, pe scaunul din dreapta față.
 
Cele două cartușe au fost indisponibilizate, în vedera continuării cercetărilor.
 
În toate cele 3 cazuri au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii