Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ro

26 May, 2023 13:52 611 Marime text
 
Nr. 3044286 din 26 mai 2023
 
 
 
 
DEPISTAȚI LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU A ALTOR SUBSTANȚE
        
 
         La data de 25 mai 2023, în jurul orei 18:20, un tânăr cu vârsta de 18 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism și efectua manevra de mers înapoi pe strada Stadionului, din orașul de domiciliu, a lovit peretele unei unități comerciale amplasată în zona respectivă.
         În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale.
         Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
         De asemenea, la testarea alcoolscop a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
         A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
 
 
 
 
         La aceeași dată, în jurul orei 19:05, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești au depistat în trafic un tânăr cu vârsta de 22 de ani, din comuna Piscu, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Coșbuc, din localitatea de domiciliu, sub influența substanțelor psihoactive.
         Conducătorul auto a fost testat atât pentru consumul de alcool cât și pentru cel de droguri. La testarea alcoolscop a rezultat a fost negativ, însă la testarea cu aparatul tip Drugtest Drager a rezultat valoare pozitivă la consumul de metamfetamină, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
          A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
        
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii