Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - Accidente rutiere

ro

14 Jul, 2021 15:11 851 Marime text


Nr. 893978 din 14 iulie 2021
 
 
ACCIDENTE RUTIERE
 
La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 10.55, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe o stradă din comuna Șendreni, soldat cu rănirea unui pieton.
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că victima, o minoră, de 7 ani, ar fi fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat, de 24 de ani, în timp ce ar fi traversat strada, prin loc nemarcat. Aceasta a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru investigații medicale, iar conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete ale producerii accidentului.
 
***
 
În aceeași zi, în jurul orei 21.35, la intersecția străzilor Maramureș și Gării, din municipiul Galați, a avut loc un alt accident rutier soldat, de această dată, cu rănirea unui biciclist.
La fața locului, polițiștii au constatat că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate în intersecție, biciclistul fiind acroșat de un autoturism condus de un bărbat, din municipiul Galați.
 
 
Victima a fost condusă la spital, pentru îngrijiri medicale. Cu ocazia testării alcoolscop, s-a constatat că bărbatul consumase alcool, valoarea înregistrată fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Și în acest caz, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
Un alt accident rutier produs pe fondul neacordării de prioritate, a fost înregistrat, în data de 13 iulie, în jurul orei 14.30, la intersecția dintre D.N. 26 și D.C.3A. Au fost implicate două autoturisme conduse de doi bărbați, de 50, respectiv 44 de ani, din impactul acestora rezultând rănirea unei tinere, de 20 de ani, pasageră într-unul dintre autoturisme.
Aceasta a fost condusă la spital, pentru îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.
Rezultatul testării alcoolscop a fost negativ, pentru ambii conducători auto, polițiștii întocmind dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii