Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - Evenimente rutiere

ro

09 Aug, 2021 12:40 516 Marime text
Nr. 893995 din 9 august 2021
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
             La data de 8 august a.c., în jurul orei 17.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cudalbi au fost sesizați,prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Matca, circulă un autoturism al cărui conducător auto s-ar afla sub influența alcoolului.
             La scurt timp după sesizare, polițiștii au depistat autoturismul în trafic, pe strada Carol I, la volan fiind identificat un bărbat, de 35 de ani. În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În plus, la testarea alcoolscop, aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
             Bărbatul a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei, în cauză polițiștii întocmind dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.
 
***
 
             La data de 8 august a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii Postului de Poliție Smârdan au oprit în trafic, pe o stradă din localitatea Smârdan, un autoturism la volanul căruia au identificat un adolescent, de 17 ani, din comuna Băneasa, constatând că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
             Totodată, s-a stabilit că autoturismul aparține tatălui minorului depistat la volan, care l-ar fi luat și condus fără acordul acestuia.
             Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii