Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cluj Infracțiuni în regimul rutier

ro

04 May, 2023 12:39 502 Marime text
Nr. 847604/110 din 4 mai 2023
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER CONSTATATE DE POLIȚIȘTII ORAȘULUI HUEDIN
 
 
La data de 2 mai a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii orașului Huedin  au depistat un bărbat de 54 de ani, din județul Cluj, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.
 
Acesta a fost oprit în interiorul localității Valea Negrii, din comuna Negreni, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Ulterior, în jurul orei 21.00, polițiștii au depistat un conducător auto, în vârstă de 67 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul, care se deplasa pe strada Avram Iancu, din orașul Huedin, în direcția localității Beliș a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcolemiei.
 
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
**
 
TÂNĂR REȚINUT PENTRU 24 DE ORE
 
 
La data de 4 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii  au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 17 ani, din județul Cluj, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
În fapt, acesta este bănuit că la data de 21 aprilie a.c., ar fi pătruns într-un imobil situat în comuna Tritenii de Jos, de unde ar fi sustras cheile unui autoturism, ulterior deplasându-se cu respectivul autovehicul, deși nu deținea permis de conducere.
 
În urma folosirii autoturismului, ar fi provocat un prejudiciu de circa 1.500 de lei, fiind distruse elemente de caroserie.
 
Ar fi parcat apoi autovehiculul înapoi în curtea imobilului.
 
La data de 3 mai a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție, fiind identificate bunuri de interes pentru cauză, iar în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentrru 24 de ore și depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.
 
Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii