Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Buzău Reţinut pentru tulburarea liniștii și ordinii publice

ro

25 Oct, 2023 13:44 473 Marime text
Nr. 342 din 25 octombrie 2023
 
REȚINUȚI PENTRU TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE
 
 
 
În ziua de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au reținut pentru 24 de ore 4 buzoieni cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Ieri, 24 octombrie, în jurul orei 16.00,polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei unități de învățământ liceal din Buzău are loc un conflict între mai multe persoane.
 
Din cercetările efectuate a reieșit că starea conflictuală a avut loc între un elev de 15 ani și tatăl acestuia, de o parte și alți trei liceeni, de 18 ani, de cealaltă parte.
 
Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor divergențe între elevi. 
 
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiuniii de tulburarea ordinii și liniștii publice în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați unității de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.
 
Totodată, a fost informat Biroul Siguranță Școlară pentru demararea demersurilor specifice, în funcție de concluzii urmând a fi întreprinse măsuri în consecință, pentru preîntâmpinarea repetării unor astfel de evenimente în unitățile de învățământ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii