Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Buzău Infracțiuni de“conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”

ro

15 Jan, 2024 15:44 454 Marime text
Nr. 12065 din 15 Ianuarie 2024
 
 

DOSARE PENALE PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

 
 
La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic, un șofer în vârstă de 20 de ani, din orașul Țăndărei în vederea verificării documentelor personale precum și ale autoturismului.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
 
Polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor deconducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
***
 
În cursul zilei de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, un șofer în vârstă de 27 de ani, din municipiul Brăila.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a reieșit că șoferul  conducea un autoturism având dreptul de conducere suspendat.
 
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.”
 
 
***
 
La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orelor 21.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în trafic, un tânăr în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Andrășești, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
 
***
 
În cursul zilei de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, un șofer în vârstă de 52 de ani, din comuna Bărbulești.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
 
Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor deconducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii