Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Comunicat de presă -23.05.2022

ro

16 Jun, 2022 14:33 587 Marime text
Nr. 63.266 din 14.06.2022
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
 
În data de 15 iunie a.c., în jurul orei 23:15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din oraș Ianca, județul Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de domiciliu.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul ar fi sustras autovehiculul condus din curtea locuinței mamei sale, fără acordul acesteia.
 
Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.
  •  
 
Mandate de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști
În ziua de 15 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au dus la îndeplinire două mandate de executare a pedepsei închisorii.
Astfel, pe raza municipiului Brăila, a fost depistat, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Brăila pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
De asemenea, tot pe raza municipiului Brăila, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 63 de ani din Buzău, pe numele căruia Judecătoria Buzău a emis mandatul de executare a pedepsei de 3 ani, 10 luni și 10 zile pentru comiterea infracțiunii de furt în forma continuată.
Aceștia au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii