Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Comunicat de presă - 12.09.2022

ro

12 Sep, 2022 15:06 643 Marime text
 
Nr. 63.430 din 12.09.2022
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
 
În noaptea de 11.09.2022, în jurul orei 00:05, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca, au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 17 ani, din sat Mihail Kogălniceanu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Șuțești.
 În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
  •  
Arestat la domiciliu
 
La data de 9 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare au sesizat Judecătoria Brăila cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Brăila, aflat sub control judiciar, ar fi săvârșit infracțiunile de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fără drept de obiecte periculoase.  
 
În fapt, în dimineața zilei de 6 septembrie a.c., bărbatul, în timp ce se afla în incinta unui cafe-bar de pe raza municipiului Brăila împeună cu alte trei persoane, ar fi provocat scandal, iar acesta ar fi amenințat cu acte de violență pe două dintre angajate.
 
Polițiștii au intervenit la fața locului, iar în urma controalelor corporale efectuate, asupra bărbatului a fost descoperit și ridicat un cuțit, cu lungimea totală de 15 cm, împotriva căruia era instituită măsura controlui judiciar, având și interdicția de a deține, de a purta și de a folosi arme.
 
La data de 9 septembrie a.c., Judecătoria Brăila a admis sesizarea Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul I.P.J. Brăila și a dispus față de bărbatul în cauză măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii