Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Un autoturism a fost implicat într-un eveniment rutier în localitatea Maieru

ro

20 Feb, 2024 15:25 418 Marime text
                                                                                                              Nr. 68 din 20 februarie 2024
BULETIN DE PRESĂ

 
          Depistat în flagrant delict în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat 
La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Politie Rurală Năsăud în cadrul activităților de supraveghere și control al traficului rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Drumul Național 17C, prin Telciu.
 
La volan a fost identificat un bărbat de 38 de ani din Romuli. În urma verificărilor efectuate cu privire autoturism, a reieșit faptul că autoturismul condus este neînmatriculat, plăcuțele de înmatriculare provizorii fiind expirate de la finalul anului 2023.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. 
Dosar penal în urma unui accident rutier 
La data de 20 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a fost implicat într-un eveniment rutier în localitatea Maieru.
La locul evenimentului a fost identificat șoferul autoturismului, un bărbat de 69 de ani din Rodna. Acesta fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,86mg/L alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul autoturismului a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au înregistrat un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii