Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Șoferi depistați în flagrant delict de către polițiști

ro

19 Dec, 2023 16:11 564 Marime text

                                                                                        Nr. 320 din 19  decembrie 2023

 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Șoferi depistați în flagrant delict de către polițiști
La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 10:20, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit pentru control un autoturism care se deplasa prin Petriș.
Conducătorului auto i-au fost solicitate atât documentele personale, cât şi cele ale autoturismului, acesta relatând faptul că nu deține permis de conducere. Verificările polițiștilor au stabilit faptul că bărbatul de 37 de ani din Petriș nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii Secției 1 Poliției Rurală Bistrița au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
***
 
La data de 18 decembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Lechința au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Drumul Județean 151.
 
La volan a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din Ernei, județul Mureș. În cadrul controlului, șoferul a prezentat un permis de conducere. În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că permisul prezentat ar fi fals, iar tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
 
Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.   
 
 
Ordin de protecție provizoriu emis de polițiști la Cepari
 
La data de 18 decembrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost solicitați să intervină la un scandal într-o familie din Cepari.
 
La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic de către soțul acesteia un bărbat de 39 de ani.
 
În urma intervenției și a discuțiilor purtate cu cele două persoane implicate polițiștii au constatat faptul ce este oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.
 
Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud efectuează cercetări pentru documentarea faptelor în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violența în familie. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii