Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Indicii de consum de substanțe interzise la doi șoferi. Anunțul Poliției

ro

05 Nov, 2023 11:19 823 Marime text
foto cu rol ilustrativ Doi conducători auto cu privire la care sunt indicii că ar fi consumat substanțe psihoactive, depistați în flagrant delict! 

Azi-noapte, în cadrul activităților de monitorizare și control trafic, polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud  au depistat doi conducători auto cu privire la care sunt indicii că ar fi consumat substanțe interzise. În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal.

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, astfel, la data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Drumul Național 17C, în Dumitra, un tânăr de 28 de ani, din Năsăud.  În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, punctează Poliția

Celălalt, în vârstă de 27 de ani, din Salva, a fost oprit pentru verificări pe o stradă din Năsăud, de către un echipaj din cadrul Secţiei 6 Poliție Rurală Năsăud, în aceeași seară, în jurul orei 22.00. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0, 45 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Menționăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, a mai punctat sursa citată. 

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și:

Cu ce amendă s-a ales un șofer de 18 ani pentru că nu a acordat prioritate pietonilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii