Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Măsuri preventive, dispuse împotriva unui bărbat cercetat pentru violență în familie

ro

23 Nov, 2023 14:40 460 Marime text

                                                                                                Nr. 282 din 23 noiembrie 2023

 
BULETIN DE PRESĂ
 
Măsuri preventive, dispuse împotriva unui bărbat cercetat pentru violență în familie 
 
La data de 22 noiembrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal întocmit pentru violență în familie, polițiștii Postului de Poliție Șieuț - Secția 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o durată de 24 de ore, față de un bărbat de 55 de ani din Sebiș, cercetat pentru comiterea faptei.
 
Din verificările efectuate, a reieșit faptul că în dimineața de 22 noiembrie a.c., în timp ce se afla împreună cu soția sa la o fermă din extravilanul localității Sebiș, ar fi agresat-o fizic. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, rezultând că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă femeia s-a opus în mod expres.
 
Astăzi, 23 noiembrie, bărbatul de 55 de ani a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de dreptul și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile a acestuia. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița pentru violență în familie.
 
          Acțiuni pentru prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise, pe raza de competență a Poliției orașului Beclean
 
La data de 22 noiembrie a.c., în intervalele orare între  orele 12.00 – 14.00 şi 15.00 – 18.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri sau a altor substanțe interzise, pe raza orașului, dar și a comunelor arondate secțiilor de poliție rurală 4 și 5.
 
În cadrul acțiunilor au fost legitimate aproximativ 50 de persoane, iar în trafic au fost oprite pentru verificări aproximativ 40 de autovehicule, fiind efectuate 14 testări cu aparatele din dotare. Pentru abaterile rutiere constatate au fost aplicate 20 de sancțiuni în valoare de 4.205 lei, iar ca măsuri complementare, au fost reținute 3 permise de conducere.
 
Două persoane au fost depistate și conduse la sediul Poliției, asupra lor fiind descoperite 3 plicuri cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Substanțele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale, de către structurile competente.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii