Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 20.07.2021

ro

20 Jul, 2021 12:51 670 Marime text
Nr. 291 din 20 iulie 2021 
BULETIN DE PRESĂ

 
Bărbat reținut de polițiști, în urma unor infracțiuni la regimul rutier
 
 
La data de 19 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au luat măsura reținerii față de un șofer, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
În fapt, la data de 16 iulie a.c., un șofer de 32 de ani din Fântânele a fost surprins în flagrant delict conducând un autoturism pe Drumul Județean 151 prin localitatea Sânmihaiu de Câmpie.
 
Polițiștii au desfășurat verificări cu privire la bărbat, constatând faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată polițiștii au stabilit faptul că autoturismul condus pe drumul public are aplicate plăcuțele de înmatriculare care aparțin altui autoturism, cel în cauză fiind neînmatriculat.
 
În urma probatoriului administrat în dosarul penal întocmit cu privire infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, polițiștii au luat măsura preventivă a șoferului pentru 24 de ore.
 
Bărbatul de 32 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat în cursul zilei de astăzi magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința pentru documentarea întregii activități infracționale.
 
 
 
Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Agrișu de Jos
 
 
La data de 19 iulie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au emis un ordin de protecție provizoriu pentru protejarea unei femei de 66 de ani din Agrișu de Jos.
 
În fapt, un bărbat de 44 de ani din Agrișu de Jos, la finalul săptămânii trecute ar fi adresat cuvinte și expresii jignitoare cât și amenințări care au creat o stare de temere mamei sale de 66 de ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun.
 
Polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție împotriva bărbatului, ulterior întocmind un dosar penal cu privire la infracțiunea de amenințare, urmând documentarea faptei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii