Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Dosare penale la regimul rutier, întocmite de polițiștii Biroului Rutier

ro

15 Jun, 2023 11:58 530 Marime text

                                                                                                                    Nr. 128 din 15 iunie 2023

 
ȘTIRE DE PRESĂ

Dosare penale la regimul rutier, întocmite de polițiștii Biroului Rutier
 
 
La data de 13 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului pe raza municipiului Bistriţa.
 
Pe strada Andrei Mureșanu, polițiștii, utilizând semnalele acustice și luminoase ale autospecialei au solicitat oprirea unui autoturism, conducătorul acestuia refuzând continuându-și deplasarea.
 
Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia iar după aproximativ 1 km, autoturismul a fost blocat în trafic, șoferul fiind imobilizat și identificat în persoana unui bărbat de 41 de ani, din municipiu.
 
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul Drug test 5000, rezultatul fiind în acest caz negativ.
 
Ulterior, șoferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.
 
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
 
La data de 14 iunie a.c., pe Drumul Cetății, din municipiul Bistrița, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism.
 
La volan a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din Susenii Bârgăului. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Testarea cu privire la consumul de alcool și droguri a indicat rezultate negative.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii