Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Urmărit internațional depistat de polițiștii de investigații criminale

ro

01 Aug, 2023 14:49 701 Marime text
Nr. 250 din 31 iulie 2023
                      
                                                              
     
 
BULETIN DE PRESĂ 
 
Urmărit internațional depistat de polițiștii de investigații criminale
 
            La data de 31 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bacău cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Ghimeș-Făget au depistat pe raza comunei, un bărbat, de 47 de ani care figura în bazele de date urmărit la nivel internațional și național.
Pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Germania, fiind cercetat pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de facilitare a imigraţiei ilegale pe baze comerciale, fapte prevazute de Codul Penal German, fapte ce ar fi fost comise pe teritoriul acestei țări.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău care a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
În continuare se efectuează demnersurile necesare declanșării procedurii de predare a bărbatului către autoritățile germane.
  •  
 
A intrat în coliziune cu două autoturisme parcate
 
       La data 31.07.2023, în jurul orei 18:30, Poliţia oraşului Comăneşti a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un localnic, despre faptul că pe strada Gîrlei s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 3 autoturisme.
         La faţa locului polițiștii au stabilit că, o femeie, de 55 de ani, din oraşul Comăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gîrlei din localitate, a intrat în coliziune cu două autoturisme ce se aflau parcate pe marginea străzii.
       Femeia a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condusă la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.
      Polițiștii continuă cercetările în acdrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.
 
 
 
        Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii