Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Reținuți de polițiști pentru lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu și distrugere

ro

08 Aug, 2023 15:37 665 Marime text
Nr. 255 din 08 august 2023
                                                                    
                                                              
     
 
BULETIN DE PRESĂ 
 
Reținuți de polițiști pentru lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu și distrugere
 
       Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Buhoci desfășoară cercetări față de un tânăr de 20 de ani și o femeie de 46 de ani, din comuna Tamaș, bănuiți de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere. Aceștia au fost reținuți și introduși în Arestul I.P.J Bacău.
 
       La data de 06 august a.c, polițiștii Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 66 de ani, din comuna Tamaș ar fi fost lovit de două persoane.
      În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate de polițiști s-a stabilit faptul că, un tânăr de 20 de ani și o femeie de 46 de ani, ambii din localitate ar fi pătruns în locuința bărbatului, l-ar fi agresat și ar fi distrus geamul ușii de acces.
      Acesta a necesitat ingrijiri medicale de specialitate.
      Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu și distrugere.
     Cei în cauză au fost reținuți de polițiști și introduși în Arestul I.P.J.Bacău.
  •  
 
Nu a oprit la semnalele poliţiştilor
 
            La data de 07 august a.c., în timp ce poliţiştii Biroului Rutier Bacău acționau pe raza municipiului pentru siguranța traficului rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui motociclist, însă acesta și-a continuat deplasarea, încercând să-și asigure scăparea.
Polițiștii au procedat la urmărirea autovehicului pe strada Bulevardul Oituz unde conducătorul auto a pierdut controlul vehiculului. Ulterior, acesta a părăsit motociclul şi s-a îndreptat în fugă către zona pieţei centrale.
S-a procedat la urmărirea şi imobilizarea persoanei în cauză, stabilind identitatea acesteia, respectiv, un tânăr de 22 de ani, din comuna Berești-Tazlău. Acesta nu deținea permis de conduecre pentru nicio categorie de autovehicule.
Din verificări s-a stabilit faptul că, motociclul nu era înmatriculat, acesta având montate numere expirate de înmatriculare.
Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere.
 
 
        Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii