Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGSU Misiunile gestionate de pompieri în ultimele 24 de ore

ro

06 Jun, 2024 09:42 308 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
din 06 iunie
 
Misiunile gestionate de pompieri în ultimele 24 de ore
 
Pompierii salvatori au acționat ieri, 5 iunie 2024, pentru gestionarea celor 1.618 solicitări primite din partea populației, la nivel național.
 
În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au acordat asistență medicală pentru 1.330 de persoane aflate în dificultate. Datorită răspunsului optim furnizat de către echipajele operative pe timpul misiunilor, în cursul zilei de ieri, 7 persoane aflate în situații critice au fost salvate.
 
De asemenea, în acest interval de timp, colegii noștri au intervenit în 202 de situații în sprijinul comunităților și bunurilor acestora, în timp ce echipajele de descarcerare au gestionat 3 cazuri pentru extragerea victimelor blocate în autoturismele avariate.
 
Concomitent cu aceste tipuri de misiuni, pompierii au acționat pentru stingerea celor 77 de incendii izbucnite la nivel național, reușind limitarea propagării flăcărilor la vecinătăți și protejarea bunurilor cetățenilor.
 
Tot ieri, prin intermediul sistemului RO-ALERT, au fost transmise 16 mesaje de avertizare a populației, majoritatea dintre acestea semnalând prezența animalelor periculoase (urși), în județele Argeș, Brașov, Cluj, Covasna, Mureș, Neamț și Suceava.
 
Pentru a fi pregătiți în fața oricărei situații de urgență, accesați platforma națională de pregătire pentru situații de urgență: https://fiipregatit.ro .
 
De asemenea, descărcați aplicația DSU, care oferă informații utile despre prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență, din App Store sau Google Play.
 
SERVICIUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii