Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni cu efective mărite în municipiul Fetești

ro

26 Jul, 2023 14:54 538 Marime text
 
                                                                                                       Nr.  102 197  din 26 Iulie 2023
 
 
Acțiuni cu efective mărite în municipiul Fetești
 
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au desfășurat acțiuni specifice pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea accidentelor rutiere precum şi depistarea conducătorilor auto care consumă băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.
 
La acțiune au participat polițiști din cadrul formațiunilor de ordine publică, rutieră, investigatii criminale, investigare a criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase si protecția animalelor.
 
La actiune au participat si efective din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Ialomita.
 
De asemenea, un alt obiectiv al  acţiunii a fost informarea participanţilor la trafic privind modificările legislative, în sensul că cei care comit un accident soldat cu pierderi de vieţi, în timp ce se află sub influenţa alcoolului, a drogurilor sau fără a deţine permis de conducere, vor fi condamnaţi la închisoare cu executare.
 
Prin această activitate s-a urmărit conştientizarea de către conducătorii auto a pericolului la care se expun, în cazul consumului de alcool sau droguri la volan, atât pentru aceştia, cât şi pentru cei din jur,  contribuind la creşterea riscului de accidente rutiere grave.
 
În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate  101 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 12.000 de lei și au fost confiscate 2.017 tigarete.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii