Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situaţia inundaţiilor în judeţul Constanţa

ro

30 Jun, 2013 13:50 1126 Marime text
În urma activării Comandamentului pentru situaţii de urgenţă de la nivelul SC RAJA SA, pentru a preîntâmpina problemele ce pot să apară din cauza ploilor torenţiale şi a sistemului de canalizare subdimensionat din anumite zone, echipele de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare sunt pe teren incă de dimineaţă de la ora 08,00, în special în zonele Dacia, Ahile Mihail, Delfinariu şi cartierul Coiciu.
În ultima oră, din cauza ploilor torenţiale, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 6 reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa, sesizări provenite de la abonaţii din cartierele: Coiciu - str. Înfrăţirii, Tomis nord - Str. Horetensiei, Palas - str. ion ursu, Faleză Nord - str. Unirii, Poarta 6 - str. Arcaşului şi staţiunea Mamaia - zona Butoaie. Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări şi toate sunt în curs de rezolvare.
Şi la Cernavodă, unde plouă trorenţial de aproape două ore, din zona centrală a oraşului s-au primit două reclamaţii, iar la ora actuală în zona respectivă se află la intervnţie mai multe echipe de lucrători RAJA cu pompe şi vidanje, pentru a preîntâmpina inundarea zonei.
Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii numărul de telefon 0241.66.44.44.
 
Vom reveni cu amănunte!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii