Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat pentru afaceri europene, George Ciamba, a ambasadorului agreat al Marelui Ducat de Luxemburg, Christian Biever

ro

12 Nov, 2013 14:40 559 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri europene George Ciamba l-a primit astăzi, 12 noiembrie 2013, în audienţă pe Christian Biever, ambasadorul agreat al Marelui Ducat de Luxemburg în România (cu reşedinţa la Atena), pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare.
Cei doi oficiali au avut un schimb de vederi cu privire la situaţia actuală şi la perspectivele relaţiilor dintre România şi Luxemburg. A fost evidenţiată dorinţa ambelor ţări de intensificare a dialogului politic, de creştere şi diversificare a schimburilor comerciale bilaterale, precum şi de continuare şi consolidare a relaţiilor de cooperare în domeniul culturii consacrate în 2007, când  capitale europene ale culturii au fost Sibiu şi Luxemburg.
Secretarul de stat George Ciamba a arătat că, în calitate de state membre UE, România şi Luxemburg au o largă paletă de teme de colaborare, atât în plan bilateral cât şi european.
Demnitarul român i-a urat ambasadorului luxemburghez mult succes în activitatea pe care o va desfăşura în timpul mandatului său în România şi l-a asigurat de întregul sprijin al  Ministerului Afacerilor Externe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii