Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE Consultări politice cu viceprim-ministrul pentru integrare europeană și euro-atlantică al Ucrainei, Olha Stefanishyna

ro

07 Dec, 2023 11:03 528 Marime text
7 decembrie 2023
Informare de presă
Ministrul afacerilor externe Luminița Odobescu va avea vineri, 8 decembrie 2023, consultări politice cu viceprim-ministrul pentru integrare europeană și euro-atlantică al Ucrainei, Olha Stefanishyna, aflată în vizită ofìcială în România.
La finalul consultărilor, cei doi oficiali vor susține declarații de presă, începând cu ora 18:30, la sediul Ministerului Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31), în sala Grigore Gafencu.
Declarațiile comune de presă vor fi disponibile pentru vizionare și prin livestream, pe conturile de Facebook (https://www.facebook.com/mae.romania) și YouTube (https://www.youtube.com/user/MAERomania/) ale MAE.
 
Procedura de acreditare:
Jurnaliștii interesați să participe la declarațiile de presă sunt rugați să confirme prezența la adresa de e-mail presa@mae.ro până vineri, 8 decembrie 2023, ora 16:00.
Jurnaliștii acreditați vor avea acces în clădirea MAE în intervalul 17:45 - 18:15, pe baza legitimației de presă și a cărții de identitate.
Notă: Aceste informații sunt destinate organizării activității jurnalistice și nu sunt destinate publicării.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii