Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 02 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sinteza de week-end

ro

10 Aug, 2009 18:17 730 Marime text
În perioada 07 - 09 august a.c., efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS" destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice pe litoral, au aplicat 117 sancţiuni contravenţionale, din care 27 avertismente scrise şi 90 amenzi, în valoare totală de 65.850 lei.

Au fost constate două infracţiuni, cu 4 autori, 34 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru stabilirea identităţii sau verificări.

Contravenţiile constatate se referă în general la tulburarea liniştii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate, comerţul ambulant pe plajă sau în zona plajei, fără respectarea prevederilor legale, etc..

Puşi pe harţă, au fost prinşi cu genţile furate în portbagaj

Duminică, 9 august a.c., în jurul orei 08.30, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „TOMIS", aflat în serviciul de patrulare în zona turistică Vama Veche, a fost solicitat prin apelul unic de urgenţă 112, să intervină în zona unei terase din localitate, unde un grup de tineri se comportă violent si au asupra lor o toporişcă.

La faţa locului, lângă un autoturism VW înmatriculat în Bulgaria, au fost identificaţi patru tineri, ALEXANDRU P. de 22 ani, VERGILIU B. de 23 ani, AURELIAN O. de 32 ani şi ROMICĂ S. de 22 ani, din Constanţa.

Asupra lui A.P., proprietarul autoturismului, au fost găsite: o cagulă de culoare neagră şi o toporişcă cu lungimea tăişului de 12,6 cm şi înălţimea de 8 cm.

În portbagajul maşinii au mai fost găsite patru genţi de voiaj, care s-au dovedit a fi sustrase din corturile amplasate pe plaja din localitate.

În cauză au fost întocmite actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, asupra celor patru tineri existând suspiciunea comiterii infracţiunilor de furt calificat şi portul, fără drept, al... unor obiecte fabricate sau confectionate anume pentru tăiere, impungere sau lovire...cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliţiei Limanu.

OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE
Lt.col.  SORIN MUSTĂŢEA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii