Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA

ro

09 Aug, 2009 16:15 922 Marime text

În ultimele 24 de ore poliţiştii constănţeni au desfăşurat activităţi de prevenire, constatare, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului, au fost sesizate la poliţie 17 evenimente, din care 6 evenimente împotriva avutului privat şi 11 evenimente de altă natură.

Furt din supermarket

Poliţiştii Secţiei 5 cercetează în stare de libertate pe I. ION, de 48 de ani, din satul Lazu, întrucât în ziua de 08.08.2009 a sustras dintr-un supermarket mai multe produse alimentare. Prejudiciul cauzat, în valoare de 154 lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Cercetat în stare de arest preventiv pentru furt din locuinţă

Poliţiştii Secţiei 3 au prezentat, în ziua de 08.08.2009, instanţei de judecată pe A. Amet, de 23 ani, din Babadag, jud. Tulcea, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Dosar penal pentru furt calificat

Poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi, în ziua de 08.08.2009, în jurul orei 08.20, de C. Ion, despre faptul că a surprins un bărbat în timp ce încerca să sustragă bunuri din interiorul autoturismului său.

 Echipa operativă deplasată la faţa locului au identificat persoana în cauză ca fiind C. CRISTIAN, de 37 de ani, din Constanţa, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că suspectul avea intenţia de a sustrage bunuri din bagajele care se aflau în autoturismul aparţinând lui C. Ion. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii