Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:55 21 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanța. Temperaturi incredibile la această oră. Care va fi maxima zilei

ro

14 Oct, 2016 06:53 4727 Marime text
Astăzi, vremea se va menţine rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în estul şi sudul ţării, spune specialiștii de la meteoplus.
 
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est, iar noaptea în vest şi nord-vest, unde doar cu totul izolat vor mai fi condiţii sã plouã slab.
 
Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, iar spre sfârşitul acestuia în extremitatea de sud-vest a ţării.
 
Temperaturile maxime se vor încadra între 9...10 grade, izolat, în est şi 16...17 grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10 grade în Dealurile de Vest.
 
În zonele joase de relief local, mai ales noaptea, se va semnala ceaţã, iar spre sfârşitul intervalului, în Moldova şi Transilvania şi izolat în Subcarpaţii Getici se va produce brumã.
 
Maxima zilei va ajunge azi la 12 grade Celsius la Constanța.
Acum, la Adamclisi sunt 3,4 grade, la Cernavodă 3,7, la Medgidia 3,8, l Constanța 5,4 și cel mai cald, este la mangalia unde sunt 5.6 grade.

UPDATE ora 07.30:

La această oră la stațiile meteo din județul Constanța se înregistrează următoarele temperaturi:

Adamclisi  3.0ºC
Cernavodă  3.3ºC
Constanța  4.6 ºC
Mangalia 4.7ºC
Medgidia 3.3ºC
Hârșova 3.0ºC

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Ti-a placut articolul?

Comentarii