Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai frumoase stiluri de rochii de ocazie

ro

21 Nov, 2020 00:00 1913 Marime text
O rochie de ocazie este o parte obligatorie a garderobei fiecărei femei. Dacă ai o nuntă, un botez sau o petrecere de aniversare la care trebuie să participi, probabil vei avea nevoie să știi care sunt cele mai noi tendințe în materie de rochii de ocazie.

În comparație cu rochiile scurte de ocazie, rochiile lungi de ocazie sunt mai populare și oferă șansa de a simți cum este să fii o regină. Credem că orice femeie ar trebui să strălucească în mulțime și să-și arate formele cu ajutorul unei rochii de ocazie aflată în tendințe în 2020.

De la croșetat și buline artizanale la un aspect ombre și cea mai populară culoare în 2020, hai să aflăm împreună care sunt cele mai importante tendințe de modă din 2020 pentru rochii de ocazie.


Cele mai populare tendințe de rochii de ocazie din 2020

1. Rochii de ocazie lungi ombre
Ombre a fost pe val în urmă cu câțiva ani, în special în materie de coafură. Ei bine, acest stil se întoarce acum sub forma unui gradient vestimentar în 2020. Rochiile lungi de ocazie în stil ombre vor adăuga o strălucire instantanee look-ului tău! Începe cu o culoare mai închisă în sus, care să continue până la nuanțe deschise în partea de jos, pentru te vă face să arăți mai subțire. Vei fi sigură că faci o impresie la orice ocazie oficială vei participa!

2. Rochii de ocazie în valuri
Rochiile de ocazie lungi în valuri adaugă un anumit mister și îi fac pe ceilalți oameni să se întrebe ce anume văd când se uită la această rochie de ocazie. Astfel de rochii nu sunt potrivite doar pentru o petrecere obișnuită, ci poți adopta acest stil și pentru o rochie de mireasă.

3. Rochii de ocazie croșetate
Pe măsură ce industria modei caută modalități de a deveni mai durabilă și mai sustenabilă, există o tendință specială care îmbrățișează tehnica lentă, realizată manual, care poate fi transmisă generație după generație. Croșetarea revine așadar în trenduri în 2020 și este o opțiune interesantă. Nu este chiar clasicul croșetat al bunicii tale, ci acest stil se simte modern, cu o notă specială, fiind una dintre tendințele populare de rochii de ocazie în 2020.

4. Rochii de ocazie lungi cu buline
Poate ai avut deja o rochie cu buline în garderobă, dar primăvara viitoare este sezonul pentru a reîmprospăta imprimeul clasic cu forme și dimensiuni noi. Alege o rochie de ocazie cu puncte grafice cu cizmele preferate pentru orice eveniment din 2020, deoarece tendința nu arată semne că va dispărea prea curând.

5. Rochii de ocazie lungi albastre clasice
Experții în culori de la Pantone au declarat Albastru Clasic culoarea anului pentru 2020, ceea ce înseamnă că nuanțele clasice de albastru vor fi o opțiune populară și superbă pentru rochiile de seară din acest an. Rochiile de ocazie albastre clasice sunt întotdeauna o alegere sigură, cu care nu poți da greș niciodată pentru orice ocazie formală. Acum sunt cu atât mai greu de evitat, când albastrul clasic a devenit culoarea anului.

Sfaturi utile pentru cumpărarea unor rochii de ocazie lungi
Trebuie să recunoaștem că cumpărăturile pentru rochia de seară perfectă sunt o misiune dificilă. Cu toate acestea, te vei simți ca o regină atunci când vei găsi rochia de seară potrivită. Îți vom prezenta câteva sfaturi utile de cumpărături atunci când îți alegi rochia de seară.

1. Planifică-ți bugetul pentru o rochie de seară și respectă-l
Se spune adesea că ar trebui să stabilești mai întâi un buget, înainte să decizi să cumperi ceva. Îți sugerăm ca maximul să fie de 500 de lei dacă intenționezi să cumperi o rochie de ocazie la prețuri accesibile  și să faci tot posibilul pentru a rezista cumpărăturilor impulsive.

2. Cunoaște-ți tipul de corp
Pentru a-ți scoate în evidență cele mai bune caracteristici, cunoașterea tipului de corp este principalul factor în găsirea unei rochii de ocazie care să arate grozav pe tine. Diferitele tipuri de corpuri au nevoie de rochii de ocazie complet diferite. Alegând un stil de rochie care îți flatează tipul de corp, vei arăta și te vei simți încrezător și atractiv.

3. Verifică în avans informațiile despre vouchere și reduceri
Decide din ce magazin vei cumpăra, vizitează fiecare site web și înscrie-te pentru buletine informative prin e-mail, deoarece comercianții cu amănuntul oferă adesea informații despre vouchere și reduceri abonaților. Acest pas te va ajuta, de obicei, să economisești 10-40%.

4. Verifică informațiile de expediere și politica de returnare și schimb
Dacă intenționezi să porți noua rochie de seară la o anumită dată și vrei să faci cumpărături online, atunci trebuie să verifici informațiile de expediere înainte de a finaliza plata. Este întotdeauna important să citești și politica de returnare și schimb în cazul în care trebuie să revii sau să schimbi rochia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii