Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câștigă un sejur de 3 nopți la malul mării! Regulamentul concursului

ro

08 Apr, 2022 10:12 1733 Marime text

 
  • ZIUA de Constanța în parteneriat cu Agenția de turism TOMIS TRAVEL  vă oferă un sejur de 3 nopți, pentru maxim 3 persoane, într-o locație tip studio, dotată cu tot ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile, la mare.
 
Perioada sejurului este 22 – 25 aprilie. Anul acesta, iepurașul de Paște te așteaptă la Studio Povești la Mare 3*
 
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la concurs este să apreciezi postarea, să urmărești paginile menționate în descrierea postării, să lași orice comentariu vrei tu (fie un tag către prietenii tăi pentru a le da de știre să participe și ei, fie un simplu emoji) și să te asiguri că ai contul public pentru a putea fi verificate aceste detalii.

Extragerea are loc pe data de 19 aprilie.
 
Din partea agenției, vă vor aștepta preparate specifice sărbătorilor pascale precum cozonac, ouă roșii, dar și răcoritoare, apă plată, bere, unt, miere, gem, cafea.
 
 Te poți înscrie la această postare

 
 

Despre agenția de turism TOMIS TRAVEL 

 
Agenția de turism TOMIS TRAVEL se află pe piața din Constanța de mai bine de 10 ani. De-a lungul timpului, situațiile diverse cu care s-au confruntat i-au făcut să găsească soluții la orice tip de problemă devenind astfel una dintre agențiile de încredere din orașul de la malul mării.
 
Totuși, nu îți oferă cazare doar pe litoralul românesc, ci îți poate pune la dispoziție o serie de sejururi în străinătate, în țări precum Grecia, Turcia, Spania și nu numai.
 
 



 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii