Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:40 18 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ai nevoie de o nouă mașină de spălat? Iată de ce să ții cont

ro

15 Feb, 2019 13:38 792 Marime text
Pentru unii dintre noi, căutarea unei noi mașini de spălat poate fi o adevărată corvoadă. Diversitatea de mașini de spălat de pe piață și multiplele opțiuni pe care le avem la dispoziție par să îngreuneze procesul, în loc să-l ușureze. Dacă în trecut părinții noștri erau mai mult decât fericiți cu două, trei opțiuni de mașini de spălat, astăzi varietatea este cu adevărat copleșitoare. Cu toate acestea, există și oameni care știu exact care e mașina de spălat ideală pentru ei. De ce? Deoarece știu exact ce caută, ce aspecte sunt cel mai importante pentru ei, ce funcționalități urmăresc și care sunt așteptările pe care le au. Ca să te încadrezi și tu în această categorie, îți propun să descoperi de acum tot ce e de știut despre mașinile de spălat, ca să pornești în căutarea electrocasnicului cu piciorul drept.

Capacitatea mașinii de spălat rufe

La ce se referă această capacitate? Ea reprezintă cantitatea maximă de haine care pot fi spălate într-o tură și este direct dependentă de dimensiunea cuvei interioare. Astfel, în funcție de numărul persoane care folosesc mașina de spălat într-o gospodărie, ai de ales între mașini de spălat cu capacitate ce variază între 12 kilograme ( ideale pentru familii numeroase) și 6 kilograme ( perfecte pentru una sau două persoane). În funcție de situația în care te regăsești, alege modelul care răspunde optim nevoilor tale.

Dimensiunile mașinii de spălat și spațiul pe care îl ai disponibil

Poate părea extrem de simplist, dar nu uita să iei în calcul acești factori. În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, poți să alegi între mașini de spălat cu încărcare frontală sau mașini de spălat cu încărcare verticală.

Materialele de construcție ale mașinii de spălat

Cele mai comune materiale pentru construcția de mașini de spălat sunt plasticul și oțelul inoxidabil. Cel din urmă este cel mai indicat, chiar dacă prețul unei astfel mașini de spălat este ușor mai ridicat față de prețul unei mașini de spălat din plastic, ce este mai ieftină dar nu se dovedește a fi la fel de rezistentă în timp.

Programele disponibile

Cu siguranță și tu vrei să ai parte de o mașină de spălat ce prezintă cât mai multe funcționalități și programe disponibile. Odată cu acestea, avantajele unei mașini de spălat performante se evidențiază tot mai mult. De la programe automate, moduri personalizabile, programe pentru diverse tipuri de țesături, inclusiv unele extrem de sensibile, există o gamă variată de mașini de spălat ce prezintă opțiuni extrem de eficiente pentru tine. Personal, cred că introducerea programelor scurte, de 20-30 de minute, sunt cu adevărat eficiente pentru oricine știe angoasa de a aștepta să se termine ciclul de spălare, deși nu are suficient de mult timp la dispoziție!

Design

Bineînțeles, în ceea ce privește design-ul unei mașini de spălat, fiecare dintre noi avem libertatea de a alege modelul care ne place cel mai mult și care se potrivește, în cele din urmă, cu design-ul general al casei noastre.

Care sunt cele mai importante lucruri de care ții cont atunci când îți alegi o mașină de spălat?
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii